ga terug
“Nachtoelen” van Toneelgezelschap ’t Buurtschap
zaterdag 12 oktober

nachtoelen-flyer

’t Buurtschap uit Sinderen treedt op in Kulturhus Lintelo op zaterdag 12 oktober met het toneelspel “Nachtoelen”. Dat bestaat uit 3 bedrijven en is geschreven door August Hinrichs en vertaald en bewerkt door Henk Karstens.

“Harm Renting heeft na een hoorzitting in café Brinkzicht niet de kortste weg naar huis genomen, maar is nog even langs het huis van Albert Gruun gegaan. Was hij daar nou maar gewoon langs gegaan, dan was er verder niets gebeurd. Maar Harm ging zó ver dat Albert en Griet wakker werden. Harm er vandoor, maar op de vlucht verloor hij een schoen en een knoop van zijn jas. Als de politie de volgende ochtend de ‘inbraak’ in handen neemt volgt de ene verwikkeling na de andere. Want er zijn een heleboel verdachten, die liever niet willen vertellen waar ze die nacht gezeten hebben…”
De voorstelling begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten: € 7,50 in de voorverkoop of € 10,00 aan de zaal.
Kaarten zijn te reserveren via info@kulturhuslintelo.nl of te koop in het Grand Café, kijk voor de openingstijden en meer informatie www.kulturhuslintelo.nl of Facebook Kulturhus Lintelo .

 

ga terug