Agenda

Wat staat er te gebeuren?

 

maandag
7
oktober
11:30 uur

Iedere 2e woensdag van de maand: geniet van een heerlijke middagmaaltijd, bereid door ons team van vrijwilligers die goed bekend zijn met de lokale keuken.

Voor 55-plussers

Deelnamekosten: € 12,50 p.p. excl. drankjes.

Wilt u ook een keer mee-eten? Welkom! Laat even weten dat u aanschuift: mailtje naar info@kulturhuslintelo.nl of telefoontje naar 0543-461261.

Ook leuk om te geven; er zijn tegoedbonnen te koop in ons Grand Café!

flyer schoef ’s an

zaterdag
12
oktober
19:30 uur

’t Buurtschap uit Sinderen treedt op in Kulturhus Lintelo op zaterdag 12 oktober met het toneelspel “Nachtoelen”. Dat bestaat uit 3 bedrijven en is geschreven door August Hinrichs en vertaald en bewerkt door Henk Karstens.

“Harm Renting heeft na een hoorzitting in café Brinkzicht niet de kortste weg naar huis genomen, maar is nog even langs het huis van Albert Gruun gegaan. Was hij daar nou maar gewoon langs gegaan, dan was er verder niets gebeurd. Maar Harm ging zó ver dat Albert en Griet wakker werden. Harm er vandoor, maar op de vlucht verloor hij een schoen en een knoop van zijn jas. Als de politie de volgende ochtend de ‘inbraak’ in handen neemt volgt de ene verwikkeling na de andere. Want er zijn een heleboel verdachten, die liever niet willen vertellen waar ze die nacht gezeten hebben…”
De voorstelling begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Kosten: € 7,50. Kaarten zijn te reserveren via info@kulturhuslintelo.nl of te koop in het Grand Café, kijk voor de openingstijden en meer informatie www.kulturhuslintelo.nl of Facebook Kulturhus Lintelo .

zaterdag
2
november
10:00 uur

Ook dit jaar zal het weer een veelzijdige herfstmarkt zijn met demo’s van SSS Irene in de sportzaal. Er is weer van alles te doen, te zien en te proeven. Kortom genoeg te beleven voor jong en oud.
Entree € 2,00 p.p., basisschoolkinderen gratis.

woensdag
13
november
11:30 uur

Geniet van een heerlijke middagmaaltijd, bereid door ons team van vrijwilligers die goed bekend zijn met de lokale keuken.

Voor 55-plussers

Deelnamekosten: € 12,50 p.p. excl. drankjes

Wilt u ook een keer mee-eten? Welkom! Laat even weten dat u aanschuift: mailtje naar info@kulturhuslintelo.nl of telefoontje naar 0543-461261

flyer schoef ’s an

woensdag
20
november
14:00 uur

Pepernoten bakken, pietengym en nog veel meer. Voor kinderen van de basisschool t/m groep 6. Het duurt tot ca. 16.00/16.15 uur.
€ 4,00 inclusief ranja, iets lekkers en pepernotenbeslag. Opgeven voor 18 november via info@kulturhuslintelo.nl.

 

donderdag
28
november
19:30 uur

Tragikomedie.”Ik wil je niet kwijt”. Het is een productie waarin oudere spelers het wel en wee van hun eigen generatie in beeld brengen. Ditmaal beginnende dementie. De rode draad bij dit verhaal is de liefdevolle verbintenis tussen twee oudere mensen, een band die sterker is dan de ellende die hen overkomt.

woensdag
11
december
11:30 uur

Geniet van een heerlijke middagmaaltijd, bereid door ons team van vrijwilligers die goed bekend zijn met de lokale keuken.

Voor 55-plussers. Deelnamekosten: € 12,50 p.p. excl. drankjes.

Wilt u ook een keer mee-eten? Welkom! Laat even weten dat u aanschuift: mailtje naar  horeca@kulturhuslintelo.nl of telefoontje naar 0543-461261.

flyer schoef ’s an

donderdag
12
december
19:30 uur

De workshop wordt gegeven door Yvonne Wensink. Deze avond wordt er een krans gemaakt in kerstsfeer.
Deelnamekosten € 30,00 p.p. inclusief materialen en koffie/thee. Maximaal 14 personen. Opgeven kan tot 5 december via info@kulturhuslintelo.nl.