Horeca/Grand Café

U kunt bij het Kulturhus ook terecht voor de viering van verjaardagen, bruiloften, jubilea, vakantieborrels, bedrijfs- en familiefeesten (tot max. 300 personen). We bieden u diverse arrangementen aan, van koffietafel tot barbecue en diverse buffetvormen: hapjes, tapas, stamppot, salades en warm/koud buffet. Neem contact op met gastvrouw Sonja Rietveld via het contactformulier of bel: 0543-461261 of 06-12586165.

Liever uw feestje thuis vieren? Kies voor gemak, wij kunnen ook drank en buffetten aan huis voor u verzorgen!

Hapjes en hapjesbuffetten, van eenvoudig tot luxe, kunnen wij voor u maken!

meer foto’s

Koud en warme buffetten met diverse salades, op maat gemaakt en geheel naar uw wens samen te stellen.

meer foto’s

Grand Café en Snackbar
Het Grand Café van het Kulturhus is van maandag t/m zaterdag geopend vanaf 16.00 uur.  Op zondag in het zomerseizoen van 12.00 tot 20.00 uur.
U bent welkom voor een kopje koffie, een drankje, een lunch, een ijsje, een patatje en/of een snack.
Ook een heerlijk seizoensbiertje van de tap is verkrijgbaar!terrasfoto

Vanzelfsprekend kunt u buiten deze reguliere openingstijden altijd terecht voor bijeenkomsten, vergaderingen, feestjes, lunches, buffetten etc. Neem hiervoor contact met ons op, we denken graag met u mee! Mail naar horeca@kulturhuslintelo.nl of bel 0543-461261.

Weekendgezinsactie:
Op vrijdag en zaterdag is de weekendactie van toepassing, tussen 17.00 uur en 19.00 uur geldt dan de actie: gezinszak patat met per persoon keuze uit een frikandel, kroket, kipcorn, picanto, mexicano, nasi- of bamischijf:

1 persoon € 3,00 | 2 personen € 5,80 |  3 personen € 8,40 |  4 personen € 10,80 |  5 personen € 12,50
foto-wijnkruudenbitter

Slijterij
Ook kunt u terecht bij ons voor een kratje gekoeld bier, een fles wijn van eigen huis of het Lintels Kruudenbitter, te koop in ons Grand Café!

voorbeeld-tegoedbon


Tegoedbonnen
Zoekt u iets leuks om te geven? In het Grand Café zijn tegoedbonnen verkrijgbaar voor het maandelijkse eetproject “Schoef ’s an” (iedere 2e woensdag van de maand) en ook tegoedbonnen om te besteden in het Grand Café of om snacks te halen, in elk gewenst bedrag.