ga terug
Toneelavond!
zaterdag 11 november

Inmiddels bestaat toneelgezelschap ’t Buurtschap uit Sinderen alweer 40 jaar. In de loop der jaren hebben allerlei voorstellingen de revue gepasseerd, komedies, musicals, maar ook het serieuzere werk schroomt men niet: Het openluchtspel ‘Rimpelingen’, ‘Het dagboek van Anne Frank’, ‘De Jantjes’ en recent ‘Sil de strandjutter’ zijn wat voorbeelden. Om dit 40 jarig bestaan af te sluiten speelt het gezelschap wederom een toneelstuk van Carl Slotboom: ‘Familie Bruinsma in de bocht: De straatprijs’, een rasechte komedie!

De familie Bruinsma, die bestaat uit Sjef, Truus en Wesley, is de laatste jaren al een aantal keren voorbij gekomen en werden warm onthaalt door het publiek. Zo hebben ze inmiddels een camping en een hotel bezocht en meest recent vierde de familie koningsdag bij hen thuis. Ook ditmaal zijn we bij de familie thuis. Alles begint er mee als Truus van een huishoudtrapje valt en haar arm breekt. Kort daarna staan Jacqueline, vrijwilligster van de Zonnebloem en Buurman Paul voor de deur als redders in nood! Hulp in de huishouding wordt geregeld door buurvrouw Connie. Maar moeten al die helpers nu ook echt allemaal blijven logeren in huize Bruinsma? Als ook Freek, de vader van Truus, arriveert en er onverhoopt ook nog een vriendin van Paul komt die evenééns blijven logeren is het hek van de dam bij Sjef! Dit alles gaat voorbij aan zoon Wesley. Hij is er van overtuigd dat het geluk hem eindelijk gaat toelachen en trekt z’n eigen plan.

Kortom de chaos is weer compleet…
Klik hier voor een preview.

Kulturhus Lintelo
Zaterdag 11 november 2023
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Kosten: € 12,50 p.p.

De voorverkoop start op 13 oktober 2023 en is verkrijgbaar tijdens de openingstijden van het Kulturhus in het Grand Café in Lintelo of op 11 november aan de kassa zelf.

ga terug