ga terug
Zing mee!
maandag 6 mei

Maandagavond 06-05, 27-05 en 17-06
van 19:30-21:00
in het Kulturhus in Lintelo

Hou je, net als ik, heel erg van samen zingen?
Dat komt goed uit! Want ik organiseer regelmatig zangbijeenkomsten waar iedereen welkom is. Plezier en ontspanning staan voorop. Ervaring is niet belangrijk.

Het repertoire:
We zingen eenvoudige liederen, mantra’s, canons en meerstemmig uit verschillende tradities en culturen. Het ene moment zingen we uitbundig en opzwepend, een ander moment klein en ingetogen: swingend Afrikaans, gedragen Russisch, melancholisch Yiddisch, een Taizé-lied of een vrolijk Iers zeemanslied… je kan van alles verwachten.

We beginnen met wat fysieke oefeningen zodat we wat losser in ons lijf komen te zitten en ontspannen, dat zingt veel prettiger. Van daaruit neem ik je mee in verschillende liederen die je, meestal na even doornemen, zo mee kan zingen. Soms nemen we iets meer tijd voor een lied (bijvoorbeeld omdat het meerstemmig is), maar we maken het niet te moeilijk en vooral niet te serieus.

Zoals je ziet begin ik met 3 maandagavonden. Je mag een losse keer komen, maar ik hoop natuurlijk dat je vaker komt, dan raken we meer op elkaar ingespeeld en dat zingt prettiger. Deze serie beschouw ik als een kennismaking. Hierna bekijk ik hoe we verder gaan.

Praktische informatie:
Kosten: per avond: 15,- of 40,- voor 3 avonden.
Opgeven: per mail of door te bellen: 06-22966043
Na het zingen kunnen we nog wat drinken in het cafe van het Kulturhus.

Opgeven kan per mail: blok.greet@gmail.com of door te bellen: 06-22966043

ga terug