Agenda

Wat staat er te gebeuren?

 

woensdag
14
juni
11:30 uur

zaterdag
17
juni
dinsdag
20
juni
19:30 uur

Muziekvereniging Advendo Lintelo heeft het voorjaarsconcert uitgesteld, maar de volgende datum kan genoteerd worden:  Zomeravondconcert op dinsdag 20 juni om 19.30 uur in het Kulturhus. Entree is gratis en na afloop is er gelegenheid tot naborrelen.

Dit zal tevens het laatste concert zijn van Advendo Lintelo, vanwege het hebben van te weinig leden voor een goede bezetting van het orkest en het uitblijven van nieuwe leden.

De container voor oud ijzer blijft voor Lintelo bestaan.

vrijdag
30
juni
19:30 uur

Vrijdag 30 juni start om 19.30 uur de Zandloop vanaf het Kulturhus in Lintelo.
Loop jij 5 kilometer of deel je de 5 kilometer met een ander, zodat jullie allebei voor 2,5 kilometer gaan in een duoloop? Meedoen is belangrijker dan wennen en de deelname is echt heel laagdrempelig.

Na afloop kan er tijdens de Zomerborrel nagekletst worden op het terras onder begeleiding van de band Wanted. Deze akoestische band bestaat uit Mirella ten Dam,  Linda Scholten, Arjan Schreurs en Remco Hiddink. Zij spelen een heel gevarieerd repertoire, van de jaren 60/70/80 tot meer moderne nummers vanaf ongeveer 20.00 uur. Entree is gratis, wees welkom!

woensdag
16
augustus
13:30 uur

Speciaal voor de basisschooljeugd wordt er weer de jaarlijkse timmermiddag georganiseerd. Locatie: onder het afdak van Koel- & Vrieshuis Lintelo. Neem wat gereedschap mee (voorzien van naam) en de rest wordt verzorgd.

Tip: trek dichte schoenen aan!
Kosten: € 5,- incl. drinken.