Agenda

Wat staat er te gebeuren?

 

vrijdag
21
juni
zaterdag
29
juni
8:00 uur

De hele dag door zijn er in het Kulturhus demo’s van de verschillende sporten van SSS Irene en is er de ruimte om zelf ook mee te spelen. Aanmelden is niet nodig, loop vooral gezellig binnen!

vrijdag
5
juli
19:30 uur

Vrijdag 5 juli start om 19.30 uur de Zandloop vanaf het Kulturhus in Lintelo.

Een laagdrempelige hardloopwedstrijd in en rondom het mooie Lintelo. Je kunt kiezen voor één ronde (2,5 km) of twee rondes (5 km). Start van de wedstrijd is om half 8. Kassa geopend van 18.45 – 19.15 uur. Je kunt ook al vooraf je ticket kopen via http://zandlooplintelo.eventgoose.com

Na afloop is er de mogelijkheid om te douchen én om wat te drinken op het terras. In dien Nederland die avond moet voetballen, zal dit getoond worden op een groot scherm. Reden genoeg om aan te schuiven voor een zomers drankje en gezelligheid!

vrijdag
12
juli
8:00 uur
woensdag
14
augustus
13:30 uur

zaterdag 14 augustus is er bij het Kulturhus de jaarlijkse timmermiddag voor kinderen van de basisschool. Onder begeleiding van echte timmermannen gaan de kinderen iets leuks maken. Voor hout en spijkers wordt gezorgd maar het is wel handig om eigen gereedschap mee te nemen, voorzien van naam. Stevige schoenen voor de veiligheid is ook gewenst.

donderdag
29
augustus
8:00 uur

Donderdag 29 augustus t/m zaterdag 31 augustus 2024.
Thema: gala o.l.v. Koningin Imalda!

zondag
8
september