Wij beschikken over ruimtes van verschillende afmetingen, geschikt voor vergadering, feest, expositie, diner…met onze ruimtes is veel mogelijk. Onze ruimtes zijn toegankelijk voor mindervalide personen. 

 

Wilhelminazaal; 200 – 300 personen

De grootste zaal van het Kulturhus, waar feesten, recepties, grote vergaderingen en bijeenkomsten, theatervoorstellingen en concerten plaats vinden. Deze zaal biedt gelegenheid tot ca. 200 personen en kan tevens worden samengetrokken met de Amaliazaal tot een ruimte voor ca. 300 personen.

De Amaliazaal: tot 90 personen

Een zaal, met aangrenzend een buitenterras, die veel gebruikt wordt voor wat grotere vergaderingen en bijeenkomsten, maar ook prima is voor feestjes tot ca. 80-90 personen (afhankelijk van de wensen met betrekking tot zaalzetting).

De Bibliotheek: tot 12 personen

Deze ruimte is 3 keer per week in gebruik als bibliotheek en opengesteld voor het wisselen van (kinder)boeken van uitéénlopende genres.
Daarnaast is deze ruimte ideaal voor kleine vergaderingen tot ca. 12 personen.

Grand café: gezellige ontmoetingsplek

Na afloop van de vergadering of het sporten nog even napraten of zin in een drankje of hapje, kom dan naar het Grand Café. Modern en een gezellige ontmoetingsplek voor velen.

Sportzaal

Eén professionele sportzaal met moderne kleedruimtes en douchegelegenheid, bruikbaar voor allerhande vormen van sport.