Nieuws

Uitstel activiteiten en horeca dicht tot 28 april
donderdag 2 april

in verband met de verlenging van de coronamaatregelen vinden er tot 28 april geen activiteiten plaats in het Kulturhus. Ook Sonja’s Horeca is tot die datum gesloten.

Mocht u vragen hebben of iets met ons willen delen, mail ons dan via het contactformulier. We wensen een ieder geval sterkte en gezondheid toe.

Corona Update
donderdag 12 maart
  • Tot en met 6 april zijn alle geplande activiteiten in het Kulturhus afgelast, ivm de corona maatregelen. Houd de agenda in de gaten voor updates. Ook Sonja’s Horeaca is, volgens de landelijke maatregel, tot 6 april gesloten.

    Wij wensen iedereen veel gezondheid en sterkte toe in deze moeilijke en verwarrende tijd. Het Kulturhus staat voor verbinding. Mocht je hulp nodig hebben met wat dan ook, mail ons op bestuurkulturhuslintelo@gmail.com !Nieuwe website
zondag 23 februari

We hebben een vernieuwde website! Bijgewerkt naar moderne maatstaven en nu ook beter beschikbaar op mobiele devices. Wat vind jij van onze nieuwe website? We horen het graag! Ook ideeën voor toevoegingen op deze site zijn welkom.

Op deze nieuwe site is er veel ruimte voor foto’s die we zelf regelmatig willen wisselen. Maak jij wel eens foto’s? Neem contact met ons op of stuur eens wat in. Wie weet vinden we een mooie plek voor je foto op onze website.