Nieuws

Pinksterkaart en nieuw weekmenu
woensdag 27 mei

Dit weekend biedt ons keukenteam u een brunch, lunch, weekmenu en nieuwe menukaart aan om af te halen of te laten brengen.
En 1 juni, tweede pinksterdag, vanaf 12.00 te nuttigen op ons terras en/of Grand-café.
We hebben binnen beperkte zitplaatsen dus reserveer tijdig!

Tweede pinksterdag zullen we onze nieuwe kaart presenteren.

Dan maken we ook de gelukkige winnaar en gerecht bekend, die is ingestuurd op horeca@kulturhuslintelo.nl t.a.v Michiel Keukens en gekozen is voor de nieuwe kaart.

Dit gerecht mag de winnaar gratis met twee personen komen proeven.
U kunt nog steeds uw favoriete gerecht aan ons toesturen onder horeca@kulturhuslintelo.nl.

nieuw weekmenu en hemelvaartkaart
dinsdag 19 mei

Met hemelvaart helaas nog geen terras, maar wel hebben wij de mogelijkheid om plaats te nemen en uw koffie, drankje, gebak of gerecht to go te nuttigen op de picknick tafels die rondom het Kulturhus, schoolplein en parkeerplaats voor u klaar staan. Uiteraard met gepaste afstand van elkaar. 
Onze bezorg en afhaal tijden deze week zijn:
Dinsdag en woensdag (warme keuken gesloten) cafetaria 17:00- 20:00
Hemelvaart vanaf 12:00 – 21:00
Vrijdag en Zaterdag 17.00 – 21:00
Zondag 12:00 – 20:00

Week menu 11 – 18 mei
maandag 11 mei

Er is weer een mooi nieuw weekmenu!

Moederdagbrunch
donderdag 7 mei

Een mooie gelegenheid om je moeder eens lekker te verwennen; bestel een heerlijke moederdagbrunch!

Bezorgservice en wisselende week menu’s
woensdag 29 april

U kunt nu uw bestelling  laten bezorgen aan huis. Binnen een straal van 5 kilometer en bestelling vanaf €10,00 is dit kosteloos.  Hierbij zullen wij ons houden aan de gestelde richtlijnen van het RIVM vanwege de corona virus. We vragen u dan ook gepaste afstand te houden van onze collega.

Ook zullen we vanaf maandag wekelijks onze menu met nieuwe gerechten gaan aanpassen zodat we u nog meer van de keuken van Sonja’s Horeca kunnen laten genieten. Wekelijks wordt dit menu geupdate op onze facebook pagina en de op deze website.

Uiteraard kunt u ook nog gebruik maken van onze cafetaria functie. 

Wij bieden nu ook onze koffie/cappuccino en thee “to go” aan. En uiteraard hebben we ook weer lekkere handijsjes om af te halen. 


We hopen u hiermee nog beter van dienst te kunnen zijn. 
Uw team, Sonja’s Horeca Kulturhus Lintelo

Maandspecial en koningsdag menu
zaterdag 25 april
Sonja’s horeca geopend voor afhaal vanaf zaterdag 25 april
woensdag 22 april

Goed nieuws! Vanaf zaterdag 25 april is Sonja’s Horeca weer geopend voor afhaalgerechten. Uit de nieuwe seizoenskaart is een aantal menu’s gekozen die op bestelling afgehaald kunnen worden. Ook bezorgen behoort tot de mogelijkheden.
Vanaf zaterdag elke dag geopend tussen 17.00 en 21.00. Op Koningsdag tussen 12.00 en 21.00. Bel 0543-461261 of mail Horeca@Kulturhuslintelo.nl

Uitstel activiteiten en horeca dicht tot 28 april
donderdag 2 april

in verband met de verlenging van de coronamaatregelen vinden er tot 28 april geen activiteiten plaats in het Kulturhus. Ook Sonja’s Horeca is tot die datum gesloten.

Mocht u vragen hebben of iets met ons willen delen, mail ons dan via het contactformulier. We wensen een ieder geval sterkte en gezondheid toe.

Corona Update
donderdag 12 maart
  • Tot en met 6 april zijn alle geplande activiteiten in het Kulturhus afgelast, ivm de corona maatregelen. Houd de agenda in de gaten voor updates. Ook Sonja’s Horeaca is, volgens de landelijke maatregel, tot 6 april gesloten.

    Wij wensen iedereen veel gezondheid en sterkte toe in deze moeilijke en verwarrende tijd. Het Kulturhus staat voor verbinding. Mocht je hulp nodig hebben met wat dan ook, mail ons op bestuurkulturhuslintelo@gmail.com !Nieuwe website
zondag 23 februari

We hebben een vernieuwde website! Bijgewerkt naar moderne maatstaven en nu ook beter beschikbaar op mobiele devices. Wat vind jij van onze nieuwe website? We horen het graag! Ook ideeën voor toevoegingen op deze site zijn welkom.

Op deze nieuwe site is er veel ruimte voor foto’s die we zelf regelmatig willen wisselen. Maak jij wel eens foto’s? Neem contact met ons op of stuur eens wat in. Wie weet vinden we een mooie plek voor je foto op onze website.